Oldal kiválasztása

Mit fogunk mi itt csinálni

7.00

Húsz éve az idegenforgalomban elvárásokat rögzít akaratlanul is. A tervezetlen utazás tud-e meglepetést okozni, hogyan bízzunk meg másokban idegenben, és bebizonyosodik hogy az ügyfélnek mindig igaza van. Kivéve amikor nincs. Húsz éves barátságunk zanzásított története ‘kisvörössel”, ami elbírta a nyomdafestéket.
Cikkszám: 978 80 973306 0 6 Kategória:

Részlet

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy álom, hogy hátizsákkal bejárom a földet és az álom valósággá válik. Kell hozzá jó cipő, elegendő akarat, bátorság, egy jó barát, és cselekedet. Búcsút intve az ismert biztonságnak, elindulunk a sziklás földúton a Gyilkos tótól vezető Hidegség völgyében, a Neamț megyében fekvő Háromkút gyimesi csángó településre. Bármennyire szépítem, ez egy ösvény, autó ritkán jár erre fele, a nap az égbolt tetején, a hőség a helyi átlaghoz képest kibírhatatlan, víz van, jókedv van, lelkesedés és izgalom a helyén. Az út tizenöt és fél kilométer hosszú, ha jól tartjuk magunkat, három óra alatt bejárható, a cél, hogy sötétedésig beérjünk a faluba. Még egy gyors fészbúkozás a maradék magyar négy gével, az ötven literes hátizsákok felerősítése vállunkra, és a „kisvörös” és én elindulunk, kalandra fel.

További információk

A könyv tulajdonságai:

9 x 14 cm nagyságú zsebkönyv.

Célzott korosztály:

Mindenki aki szeret utazni, vagy szeretne utazni, vagy csupán egy filmet helyettesítő élményre vágyik és szeret olvasni.

ISBN szám:

978 80 973306 0 6