Oldal kiválasztása

[eBook] + [hangoskönyv] Mit fogunk mi itt csinálni

7.00

A könyvek tartalma: középkorú nőként egyedül a világban, mi határozza meg kultúránkat, a másságokat, miért térek mindig haza. Hogyan fogadnak el az adott kultúrában és én hogyan fogadom el az adott kultúrát az aktuális országban? Mindet kalandos keretbe foglalva, mégis informatív elemekkel.  Huszonhét országban kalandozva jegyzeteltem, megfigyeltem, érzékeltem és adoptáltam. Ezek a jegyzetek adják alapját zsebkönyveimnek, melyből sorozatot szándékozok kiadni.
Köszönöm és izgatottan várom visszajelzésedet.
Cikkszám: 978 80 973306 0 6-1 Kategória:

Részlet

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy álom, hogy hátizsákkal bejárom a földet és az álom valósággá válik. Kell hozzá jó cipő, elegendő akarat, bátorság, egy jó barát, és cselekedet. Búcsút intve az ismert biztonságnak, elindulunk a sziklás földúton a Gyilkos tótól vezető Hidegség völgyében, a Neamț megyében fekvő Háromkút gyimesi csángó településre. Bármennyire szépítem, ez egy ösvény, autó ritkán jár erre fele, a nap az égbolt tetején, a hőség a helyi átlaghoz képest kibírhatatlan, víz van, jókedv van, lelkesedés és izgalom a helyén. Az út tizenöt és fél kilométer hosszú, ha jól tartjuk magunkat, három óra alatt bejárható, a cél, hogy sötétedésig beérjünk a faluba. Még egy gyors fészbúkozás a maradék magyar négy gével, az ötven literes hátizsákok felerősítése vállunkra, és a „kisvörös” és én elindulunk, kalandra fel.

További információk

A könyv tulajdonságai:

PDF + MP3

Célzott korosztály:

Mindenki aki szeret utazni, vagy szeretne utazni, vagy csupán egy filmet helyettesítő élményre vágyik és szeret olvasni.

ISBN szám:

978 80 973306 0 6